5 sfaturi utile pentru creearea unui website

Proprietarii site-urilor au control complet asupra experientei utilizatorilor. Fie ca vorbim despre rearanjarea plasamentului produselor in pagina sau doar scoaterea in evidenta a unui produs la reducere, vanzatorii isi pot utiliza website-ul pentru a se conecta direct cu clientii si a-i incuraja sa cumpere. Iata 5 sfaturi utile pentru creearea unui website:

Un Web Design atragator
  • Nu are importanta daca aveti cel mai bun produs din nisa dumneavoastra sau faptul ca asigurati cel mai bun support pentru clienti daca web design-ul site-ului lasa de dorit. Conform studiilor, majoritatea clientilor online considera ca aparitia vizuala a site-ului ii convinge, sau nu, sa cumpere.

    Pentru a creea un magazin online profitabil, ar trebui fie sa platiti o suma considerabila unui web designer, fie sa va transformati din owner in programator si il construiti dumneavoastra. Din fericire, exista mii de template-uri pe internet care au un design curat, simplu, layout intuitiv si sunt construite pe baza a celor mai noi trenduri in webdesign.

O pagina "Despre noi" interesanta
  • Daca un vizitator navigheaza pe pagina "About Us", aceasta inseamna ca este interesat de dumneavoastra si va ofera o sansa sa-i dovediti ca produsul/serviciul pe care-l oferiti este cel mai bun de pe piata.

    In aceasta pagina trebuie sa descrieti clar cine sunteti, ce faceti, ce oferiti clientilor. Marturiile/voturile clientilor, realizarile deosebite sau orice fel de dovezi din social media sunt binevenite aici.

    Asigurati-va ca nu pierdeti aceasta ocazie unica deoarece poate duce catre castigarea unui client/cumparator. Informatiile de contact trebuie sa fie clare si usor de gasit in aceasta pagina dar si pe site, in general. Nu uitati sa afisati cel putin adresa de e-mail, adresa postala si canalele de social media (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn etc.).

Utilizati imagini care au calitate si rezolutie ridicate
Magazinul Online trebuie sa fie Mobile-Responsive
Asigurati-va ca aveti un site SEO-Friendly

Aici avem doar 5 sfaturi utile pentru creearea unui website. Bineinteles ca sunt mult mai multe de acoperit dar ne oprim deocamdata aici si vom continua intr-un articol viitor. Sau, ati putea sa ne trimiteti un email si sa ne spuneti ce v-ar mai interesa legat de acest subiect. Va multumim.